Kan det bli säkrare, snabbare, enklare?

Som de flesta stora innovationer handlar Plus8 om smart enkelhet. Plus8 systemet bygger på 25cm c/c-mått, vår unika patenterade låsning och koppkonstruktion i knutpunkterna gör att du bygger i valfri vinkel upp till 360 grader med upp till åtta komponenter i varje knutpunkt. Perfekt för bland annat skrynkliga fasader och trånga prång inom industrin.

Monteringsanvisning (PDF)Assembly guide (PDF)

Flexibelt system
Plus8 Universalställning är en 8-vägs systemställning baserat på 25cm c/c-mått som erbjuder närmast total konstruktionsflexibilitet. Du kan bygga i valfri vinkel och montera och demontera upp till åtta bommar eller konsoler i varje knutpunkt utan att först behöva ta bort tidigare monterade komponenter.

‍Enkel montering
‍Tack vare vårt unika låsningssystem håller du ställningsdetaljen med den ena handen och hammaren med den andra, utan att behöva manövrera med fingrarna kan du både montera och demontera detaljen. Det här arbetssättet ökar säkerheten för montören som snabbt och enkelt kan utföra momentet.

‍Ökad räckvidd
‍Fördelen med det enkla förfarandet blir ännu mer uppenbart när du monterar långa horisontaler eller horisontalbalkar. Från den ergonomiskt bästa positionen i mitten av detaljen kan du ändå nå att låsa/låsa upp killåset, tack vare den längre räckvidden som hammaren ger. Detta ger bättre ergonomi och mindre risk för belastningsskador.

Säker koll
Att med en enda blick kunna kontrollera att kopplingar är låsta, att skyddsräcken är på plats och alla hål och fallgropar är eliminerade är livsviktigt. Dessutom vill man naturligtvis också uppleva säkerheten i själva jobbet.

Så här fungerar Plus8

Konstruera säkert själv. Enkelt!
Som kund till oss har du fri tillgång till våra beräkningsprogram: Design & Lastberäkningsprogrammet och Skyltställsprogrammet. Med programmen konfigurerar du enkelt din ställning. Med skyltställsprogrammet får du ett komplett underlag för bygglovsansökan som de flesta kommuner godtar. Behöver du hjälp med programmen finns vi såklart tillgängliga kostnadsfritt.
Vill du testa?
Kontakta oss för en Demo
Redan användare?
Logga in
Logga in högst upp på sidan du kommer till!
scaffolding for aviation
Smartaste byggställningen
människor
Att jobba med ställning är slitsamt för kroppen. Tänk då vad färre och lättare lyft varje dag kan göra för människors arbetsmiljö och hälsa - För att inte tänka på vad färre och lättare detaljer har för inverkan på miljön.
miljö
Med Plus8 drar du ned på både materialvikt och transporter tack vare vårt systems unika design, dess ökade hållfasthet i kombination med lägre komponentvikt och fraktoptimering.
ekonomi
Det går snabbare att resa och riva ställning med färre och lättare delar. Ännu snabbare när det är så enkelt som med Plus8.
Plus8-för Proffsen!
När effektivitet efterfrågas!

Vi berättar gärna mer om hur du bäst drar nytta av fördelarna med Plus8.

Kontakta oss
Vi utbildar inom ställning

På våra service- och kompetenscentra bedriver vi både teoretiska och praktiska utbildningar för alla med intresse för ställningsbranschen.

Läs mer om vårt företag